0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Willem Barth

Biografie Willem Barth

Liefhebbers van het betere Nederlandstalige lied kennen Willem Barth allang. De zanger uit Doetinchem is een echte ‘self made man’ waarbij het ondernemen in het bloed zit. Zoals elke rechtgeaarde ondernemer weet, is stilstand achteruitgang.

Veelzijdig zanger

Willem Barth blijft zichzelf muzikaal steeds ontwikkelen en daarmee bouwt hij gestaag aan een steeds groter wordend succes.  “Ik wil laten zien dat ik een veelzijdig zanger ben”, zo zegt Barth daar zelf over.

De hits

Willem Barth heeft zich met zijn eigen stijl, warme stemgeluid en onderscheidende repertoire de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gespeeld. Barth werd ontdekt door John Spencer en brak landelijk door met de hitsingle Aan Alle Mooie Meiden. Ook met nummers als Bella Bella Signorina, Lieve Heer Heb Medelij en Als Men Een Drankje Naar Jou Zou Vernoemen wist hij in rap tempo uit te groeien tot een van de smaakmakers binnen het volkse segment.

Nederlandstalige zanger

Willem heeft oa. samengewerkt met zanger, producer, componist en tekstschrijver Frank Verkooyen, die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts, Grant & Forsyth en Rene Schuurmans werkte. Liedjes waarmee hij het land in kan om vanaf de bühne de zalen en feesttenten plat te spelen. “

Willem Barth boeken tegen de scherpste prijs

Verboden Liefde is een volgend hoofdstuk in zijn carrière die de afgelopen jaren een vlucht heeft genomen. Zo is Barth sinds de release van zijn vorige album een duettenpartner met Marianne Weber geworden, en had hij zijn eigen real life soap Aangenaam Willem Barth op Sterren.nl.

 

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl:

Frans Duijts
Marianne Weber
Andre Hazes jr.
Frank Galan
Peter Beense

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Willem Barth boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties