0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
PartyRockers

Biografie PartyRockers

Partyrockers is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren professionele muzikanten die met een onuitputtelijke energie een professionele show neerzetten.

Feestband boeken of inhuren

De band speelt 100% live en heeft een zeer breed repertoire wat van guilty pleasures tot Nederlandse hits en van rock/pop tot de grootste ‘bounce hits’ waarop je lekker kunt springen en uit je dak kunt gaan.

bands en livemuziek online boeken

Het repertoire wisselt sowieso regelmatig zodat je rustig PartyRockers een aantal keer kunt boeken zonder dat je hoort dat het een zelfde show is als de laatste keer.

En door het wisselende en zeer brede repertoire dan ook zeer geschikt voor de meest uiteenlopende feesten. Overal waar het maar gezellig moet worden. Feesttent, bruiloft, kermissen, café tot grote zaal, maar ook zeker op personeels- en privéfeesten.

allround coverband boeken voor scherpste prijs

En door de samenwerking met een geluidsbedrijf is het geluid en licht op hoog niveau en tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor iets hoger dan een band met eigen geluid maar nog altijd zeker zeer concurrerend.

PartyRockers boeken of inhuren

Andere bands zeggen de beste te zijn, maar PartyRockers pretenderen dat zeker niet. Maar je boekt gewoon een ijzersterke band voor een zeer vriendelijke prijs. Én het feestje krijg je er gratis bij 🙂

PartyRockers is de nieuwe naam van de band Goetfoud

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je PartyRockers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties