0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Emma Heesters

Biografie Emma Heesters

Emma Heesters is een gepassioneerde singer-songwriter die pas 23 jaar is maar op haar 18e al een eigen bekend Youtubekanaal had waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zong.

Zangeres boeken of inhuren

En ineens gingen daar viewers door het plafond danzij covers van Ariana Grande, Alan Walker en Meghan Trainer. Haar fanbase groeit met de dag en ze heeft nu al meer dan 2 miljoen volgers en haar video’s worden door miljoenen bekeken.

Boek livemuziek bij Burolivemuziek.nl

De kwaliteit van haar zang viel op en onlangs heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en heeft ze al samengewerkt met verschillende multi platinum en Grammy awards winnende producers.

Emma Heesters boeken voor scherpste gage

De ster van Emma is rijzende en ze heeft al optredens verzorgd voor Vidcon, FOX TV en VidCon USA.
Vanaf augustus is Emma te zien in de Beste zangers van NL met o. a Rolf Sanchez, Ruben Annink, Samantha Steenwijk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Emma Heesters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties