0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Samantha Steenwijk

Biografie Samantha Steenwijk

In 2006 deed Samantha op aandringen van haar ouders mee met een talentenjacht. Samantha wint uiteindelijk de finale en brengt een aantal singles uit.

In 2013 behaalt Samantha de finale in het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!”

Volkszangers en zangeressen boeken of inhuren

Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace.

Samantha Steenwijk boeken voor scherp gage

In 2014 wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden.

Livemuziek boek je simpel online

Ze behaalt een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. In 2016 heeft Samantha een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Rood en Groen’.

Hier vind je meer Bloed, Zweet en Tranen zangers en zangeressen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Samantha Steenwijk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties