0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Yves Berendse

Biografie Yves Berendse

Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem en het was meteen al duidelijk dat hij muzikaal aanleg heeft.

Begonnen op zijn achttiende verjaard waar hij voor zijn ouder zong tijdens een door hen georganiseerde surprise party in zijn stamcafe. Dit  werd met zoveel enthousiasme ontvangen door de aanwezige gasten dat Yves vele weekenden later in zijn stamcafe de microfoon ter hand name en enkele nummers zong.

Bekende zangers boeken of inhuren

Yves repeteerde vele avonden en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones en hij werd gevraagd om wekelijks het entertainment te verzorgen in zijn stamcafé, wat een groot succes werd.

Bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

En iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort  en deed zo ervaring op met o.a. Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele andere.

Bloed, Zweet en Tranen artiesten 

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten en deed in 2015 mee met het SBS 6 tv programma Bloed, Zweet en Tranen.

Yves Berendse boeken voor scherpste gage

Daarnaast trad Yves op bij Tros Muziekfeest op het plein en mocht in een vol Ahoy tijdens het Levenslied Gala zijn kunsten vertonen.

Meer Bloed, Zweet en Tranen artiesten zijn o.a.
Gino Graus
Dario
Pascal Redeker
Rein Mercha

fotocredits: Kimberly van den Brink

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Yves Berendse boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties