0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Henk Wijngaard

Biografie Henk Wijngaard

Henk is geboren in het Noorden van Nederland, Stadskanaal, op 13 juni 1946 en begon al op jonge leeftijd met muziek.
Kreeg van zijn moeder op 14 jarige leeftijd een gitaar en wist als zingende vrachtwagenchauffeur in 1978 door te breken met zijn zelfgeschreven hit “met de vlam in de pijp”.

“Met de vlam in de pijp”

Hierna volgen de hitsuccessen elkaar snel op met de nummers als; “Ik heb mijn wagen volgeladen”, “Nachtrijder”, “Kilometervreters”, “Asfaltrocker”, “Containersong”, “Ik heb een truck als mijn woning” en “Als chauffeur ben ik geboren”.

Bekende zanger of zangeres boeken

Na een hectisch leven als artiest kruipt Henk weer achter zijn stuur om zo weer wat rust in zijn leven te krijgen. Maar toch begint het weer te kriebelen en zo viert Henk zijn comeback in 1988 en wéér weet hij hit naar hit te schrijven en scoren. De lijst is schier oneindig.

Henk Wijngaard boeken voor scherpste gage

Nog steeds te boeken voor een half uur heerlijke hollandse gezelligheid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Henk Wijngaard boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties