0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bakeytown

Biografie Bakeytown

Bakeytown is de nieuwe naam voor de nieuwe pianoshow van Arjen Baakman. Arjen (Baakie/Bakey) trekt met zijn nieuwe pianoshow door NL en ver daarbuiten. Een nieuwe pianoshow met een bekende naam.

Boek een pianoshow

Arjen was jaren de vaste drijvende kracht achter de piano & Co shows en nu was het voor hem tijd om na jaren in een ander concept te spelen nu eens zijn eigen concept te maken en uit te voeren. En wát voor concept.

Coverband boeken of inhuren

Bakeytown is ontstaan uit 15 jaar muzikale ervaring in de entertainmentbranche. Zelfs de deelname van Arjen aan TVOH heeft hem veel geholpen bij de keuzes voor deze show.

Bands boek je simpel online

Volledig op maat voor ieder feest of event kan de show bestaan uit Arjen solo maar ook duo, trio en een kwartet is zeker mogelijk. Hoe meer muzikanten des te spetterende het word. Solo is bv zeer geschikt voor een ‘rustige receptie’ en het kwartet kan spetterend op een groot festivalpodium of bruiloft.

Bakeytown boeken voor scherpste gage

Een nieuwe pianoshow met een bekende pianist. En wát voor pianist!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bakeytown boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties