0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Royal Beat

Biografie Royal Beat

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band.
Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel.

Coverband boeken of inhuren

Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie.
Verwacht hierbij alle grote dance knallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

Simpel een band online boeken

Zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie.  Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis.

Royal Beat voor scherpste gage boeken

Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie.

voor elke gelegenheid de juiste invulling!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Royal Beat boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties