0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Woudrukkers

Biografie De Woudrukkers!

4 Dwazen die met elkaar werkelijk elke zaal plat spelen!! “Vanaf de eerste tel moet het gelijk losgaan”, volgens de bandleider…

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Coverband boeken

Rock ´n Loll is het motto! Van Piet Veerman tot Ac/Dc, boyband tot boerenrock. De Rukkers spelen alles in hun eigen Woudrukkers-Style, dus eindelijk een band die muziek maakt voor jong en oud en een geweldig feest maakt met een groots rock ’n loll gehalte!

Rock ‘N Roll feest!

Want dat is waar de mannen van houden en het publiek ook!!!! Ze staan geen minuut stil en zetten dus elke zaal (waar het feest moet worden) op zijn kop.

Is het kermis, is het pop? Niemand heeft het antwoord want het zijn de Woudrukkers! en die hebben GEEN setlist!
De Woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn top40 bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!!

Feestband boeken tegen scherpste gages

Ondanks de rock en voornamelijk lol die de mannen maken is deze band ook gewoon nog eens retegoed! Tevens weten de Woudrukkers de gasten niet alleen binnen te houden! Nee ze gaan gewoon niet meer weg!!

Weet waar u aan begint……… De spanbandjes om te tap open te houden leveren we er evt bij.

De Woudrukkers zijn:

Odie: Gitaar & Zang
Paul: Toetsen
Dave: Drums & Zang
Ruud: (contra) Bass

Zoek je een band in combinatie met een DJ dan adviseren wij je DJ Dré samen met de Woudrukkers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Woudrukkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties