0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Woudrukkers

Biografie De Woudrukkers!

4 Dwazen die met elkaar werkelijk elke zaal plat spelen!! “Vanaf de eerste tel moet het gelijk losgaan”, volgens de bandleider…

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Coverband boeken

Rock ´n Loll is het motto! Van Piet Veerman tot Ac/Dc, boyband tot boerenrock. De Rukkers spelen alles in hun eigen Woudrukkers-Style, dus eindelijk een band die muziek maakt voor jong en oud en een geweldig feest maakt met een groots rock ’n loll gehalte!

Rock ‘N Roll feest!

Want dat is waar de mannen van houden en het publiek ook!!!! Ze staan geen minuut stil en zetten dus elke zaal (waar het feest moet worden) op zijn kop.

Is het kermis, is het pop? Niemand heeft het antwoord want het zijn de Woudrukkers! en die hebben GEEN setlist!
De Woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn top40 bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!!

Feestband boeken tegen scherpste gages

Ondanks de rock en voornamelijk lol die de mannen maken is deze band ook gewoon nog eens retegoed! Tevens weten de Woudrukkers de gasten niet alleen binnen te houden! Nee ze gaan gewoon niet meer weg!!

Weet waar u aan begint……… De spanbandjes om te tap open te houden leveren we er evt bij.

De Woudrukkers zijn:

Odie: Gitaar & Zang
Paul: Toetsen
Dave: Drums & Zang
Ruud: (contra) Bass

Zoek je een band in combinatie met een DJ dan adviseren wij je DJ Dré samen met de Woudrukkers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Woudrukkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie