0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
DJ Dré (manager Nijman)

Biografie DJ Dré (manager Nijman)

Nu Jovink heeft besloten om te stoppen met toeren gaat de immens populaire Manager André Nijman van Jovink & the Voederbietels in zijn eentje verder als DJ Dré.

Bekende DJ inhuren

André Nijman (manager Nijman) is bekend geworden als de bekendste manager van NL door altijd prominent op het podium aanwezig te zijn, bij alle optreden van Jovink en de Voederbietels. U kent vast wel de bekende ‘7 dronk’ waarbij tijdens het optreden van de Jovink, André steevast en moeiteloos 7 biertjes naar binnen giet.

Manager Nijman van Jovink boeken of inhuren

Nu Jovink is gestopt is André alleen op het podium te vinden. Maar nog een enkele keer (zoals bij de jaarlijkse Zwarte Cross) is André, manager Nijman, en doet zijn ding op het podium, zoals de managers dat doen. Of eigenlijk, zoals manager Nijman dat doet.

DJ Dre voor scherp gage boeken

Jaren de belangrijkste showman van Jovink geweest en zijn moeder (tante Rikie) is zo niet nog bekender, dus hij heeft het niet van een vreemde.

Podiumbeest

DJ Dré is een niet te stuiten podiumbeest, die met zijn verrassende discoshow vol met heerlijke meezingers van elke gelegenheid een geweldig feest maakt.

Het is dan ook slechts een kwestie van tijd dat Nederland aan de voeten van deze imposante grootheid zal liggen.
 
‘Steek je handen in de lucht’ voor DJ Dré!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DJ Dré (manager Nijman) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie