0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hollandse draaiorgel

Biografie Hollandse draaiorgel

Kan het nog Hollandser dan de Hollandse draaiorgel mét accordeonist die al die bekende Hollandse meezingers speelt en zingt? Wat ons betreft niet. Al dan niet mobiel.

Mobiel muziek boeken of inhuren

Het is tegenwoordig weer helemaal HOT om een Hollands feest te organiseren. En dan mag deze fantastische kleurrijke draaiorgel uiteraard niet ontbreken.

Hollandse zangers boeken

De orgelman in gekleed in oud Hollands kostuum en uiteraard op echte Hollandse klompen. Tussendoor zal de orgelman zijn accordeon erbij pakken en de gezellige hollandse deuntjes spelen.

zangers boeken bij Burolivemuziek.nl

Naast deze muzikale act kun je ook nog een compleet Hollands decor erbij inhuren. Groene grasmat, klompen, kasen en uiteraard mogen de Hollandse kazen niet ontbreken.

Hollandse draaiorgel boeken voor scherpste gage

Dit alles staat netjes voor een prachtig Hollands decordoek van 3.30 x 2 mtr.
Zowel de accordeon als de draaimolen zijn ook los te boeken of in te huren. En tevens in diverse outfits waaronder kerstman met accordeon of Dickens accordeon.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hollandse draaiorgel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties