0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alice Maywood

Biografie Alice Maywood

Zij vormde samen met haar zus het zangduo Maywood.
Ze scheef voor Maywood ook de teksten en componeerde de muziek.
Ze schreef voorts Wacht op mij voor Shannah voor het Nationaal Songfestival 1989.

Eurovisie songfestival

Maywood vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival in 1990 in het toenmalige Joegoslavische Zagreb met het lied Ik wil alles met je delen.
Daarmee behaalden zij de vijftiende plaats. In 1997 nam Alice May haar eigen cd single “Rise in the morning ” op.
In datzelfde jaar bracht ze ook nog voor de Family Help Programme Holland in Sri Lanka een kerstsingle uit, getiteld “One world family”.

Alice Maywood heeft besloten de unieke Maywood-sound terug te laten keren. Als solo-zangeres tekent zij vanaf nu voor Maywood. Alice zal tijdens haar optredens in het land de grootste Maywood hits vertolken. Als ingetogen componiste in haar eigen studio en als sympathieke en sprankelende zangeres vertolkt zij nu solo de unieke Maywood sound.

De schitterende teksten en de melodieuze melodieën zijn gebleven, de uitstraling is anders maar Maywood blijft Maywood.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alice Maywood boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties