0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dennis Kolen

Biografie Dennis Kolen

Na zijn periode in de band Wyatt brengt hij soloplaten uit met muziek die is beïnvloed door onder anderen James Taylor, Jim Croce, Dan Fogelberg, Paul Simon, Neil Young, The Eagles en The Beatles.

Best Singer Songwriter

Dennis Kolen wordt door velen gezien als een van de beste songwriters van Nederland.
Hij begon zijn solocarrière met een vliegende start, nadat Leo Blokhuis zijn album ‘The Jinx’ belachelijk mooi noemde in ‘De wereld draait door’.

De wereld draait door

Een paar maanden later tekende hij bij het independent label V2 records en bracht in een paar jaar tijd negen albums uit. Deze albums werden zowel in binnen- als buitenland zeer goed ontvangen.
Zijn laatste platen ‘Revolution of the Romantics’ en ‘The Years of DK’ kregen beide 5 sterren in het toonaangevende blad Revolver’s Lust for Life!

In 2012 leerde het grote publiek Dennis kennen toen zijn nummer ‘Take Me Down’ werd verkozen als themasong voor het RTL4 programma ‘Wat Kiest Nederland’.

Meer Singer Songwriters?
David Benjamin
Stevie Ann
Maame Joses
Danny Vera

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennis Kolen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties