0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Belle Perez

Biografie Belle Perez

Belle (María Isabel (Belle) Pérez Cerezo is een woont in België en is geboren in Neerpelt op 29 januari 1976. Alhoewel ze in België woont heeft ze wel enkel en alleen de Spaanse Nationaliteit. Dit omdat haar beide ouders Spaans zijn.

Bekende zangeres boeken of inhuren

Een intro of een paar noten gecombineerd met haar unieke stem zijn voldoende voor Belle Perez om het publiek de start van een onvergetelijke avond te bezorgen. Gepassioneerd en met veel energie staat ze in het leven. Een muzikale wervelwind die zorgt voor stevige Latin vibes, maar die evenzeer ontroert met intieme, akoestische songs.

Ze is vooral bekend door haar Spaans getinte, opzwepende nummers. De Vlaamse Latin-diva kent behoorlijk succes in Nederland, Vlaanderen en in Duitsland.

Boek een artiest

Belle Perez is vooral bekend van het nummer: Que viva la vida, dat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar.

Ze werd bekend dankzij haar deelname aan het VRT-programma Eurosong, de Belgische voorselecties voor het Eurovisiesongfestival, met het liedje Hello World.
Alhoewel het geen succes werd, wist Belle wel een mooie solo carrière op te bouwen vanaf die tijd.

zomerse artiesten boeken voor jouw feest of evenement

Belle Pérez won vijf jaar op rij, de Radio 2 Zomerhit met Me and you, Light of my life, Enamorada, Que viva la vida en in 2006 met Ave Maria. Ook werd ze met de Que viva la vida en Ave Maria verkozen tot publiekslieveling door de Radio 2-luisteraars.

Een kippenvelmoment als je haar het gecombineerde ‘Laat me, Vivre’ van Shaffy hoort zingen. Of wat dacht je van haar uitvoering van het begeesterde ‘Mary did you know’. Haar liefde voor Spanje komt er expliciet uit in ‘España Mia’.

Belle Perez boeken voor scherpste gage

Wanneer je Belle Perez boekt voor je feest, ben je verzekerd van een tropisch en temperamentvol optreden waarin flink geswingd word.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Belle Perez boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties