0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marlane

Biografie Marlane

Zangeres Marlane is geboren in juni 1995 in het mooie plaatsje Ochten. Hier bleek al snel dat ze een zangeres en muziektalent in de dop was. Overal waar ze kwam zong en danste ze er vrolijk op los.

Bekende zangeressen boeken of inhuren

Begonnen als amateur zangeresje op buurtfeestjes, maar als snel groeide dit door haar drive uit tot grotere evenementen en feesten. Zo was ze al te zien bij de vierdaagse feesten in Nijmegen, de Rijnweek feesten en het Betuwe Spektakel.

bands en artiesten boek je simpel online

Daarnaast deed ze al veel camera- en televisie ervaring op bij o.a. het SBS6 programma ‘Popstars’, het programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, en speelt ze een rol in het RTL4 programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ met Alice Maywood.

Marlane boeken voor scherpste gage

Marlane is een allround entertainer met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt.  Naast haar eigen repertoire zingt ze ook Nationale en Internationale bekende songs in haar repertoire.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marlane boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties