0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Erwin Weitering

Biografie Erwin Weitering

Erwin Weitering is een gezellige (volks)zanger uit het Drentse plaatsje Emmer-Compascuum.  Hij erfde de passie voor muziek van zijn, helaas overleden, opa Hermanus Veenstra die ook dagelijks met muziek bezig was!

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Erwin zingt niet alleen maar bespeelt tevens diverse instrumenten zoals orgel, keyboard, accordeon maar ook slagwerk. Deze komen goed van pas in zijn stemmingsorkest Feestband Total-Loss.

Volkszangers boeken

Erwin is multi inzetbaar en heeft zijn activiteiten binnen de muziek alsmaar verder uitgebreid. Hij verzorgt optredens op maat, zingt met andere muzikanten als duo, als band of helemaal solo.

Erwin Weitering boeken voor scherpste gage

Ook leent Erwin zijn stem voor producties van andere artiesten, als tweede stem of koorwerk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Erwin Weitering boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties