0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dave van Well

Biografie Dave van Well

Volkszanger Dave van Well is geboren op 22 augustus 1986 in Nijmegen. Hij is opgegroeid met de Nederlandstalige muziek van de lokale etherpiraten en het kon dan ook niet lang uitblijven dat Dave in dit genre verder zou gaan.

Zanger boeken of inhuren

Eerst lokaal rond Nijmegen begonnen met zingen maar dat ging als een olievlek over de rest van Nederland. Tekende in 2005 een platencontract bij de bekende platenbaas Johnny Hoes en nam een aantal prachtige tracks op.

Boek een volkszanger

Vanaf 2007 besluit Dave om zelf een studio en platenlabel op te starten en wil daarnaast ook beginnende artiesten begeleiden in de muziekwereld. In 2018 word de naam veranderd en nemen de boekingen als zanger ook zeer toe.

Dave van Well boek je voordelig

In 2021 neemt Dave deel aan het tv reality programma op RTL4, “ik geloof in Mij”. Een tv programma met collega zangers als Rene Le Blanc, Dario, Johan Kettenburg, Rutger van Barneveld en Wally mcKey.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dave van Well boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties