0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Martin Morero

Martin Morero zingt niet alleen, hij nodigt het publiek uit om uit volle borst met hem mee te zingen. Op het podium staan daarom beeldschermen met daarop de teksten van alle nummers. Het publiek wordt op zijn Martin Morero’s bij de show betrokken, en het kan zo maar zijn dat Martin Morero je uit het publiek trekt om samen met hem een duet te doen. Zijn repertoire? De hitsingle “Echte Liefde” en herkenbare meezingers van o.a. André Hazes en Guus Meeuwis.

Een meezingshow vol fun met één van Nederlands meest populaire tv-karakters.

Morero tourt door het land met zijn eigen show.

Het repertoire bestaat uit lekkere meezingers waaronder “Echte Liefde” en “Zij”.  Naast Martin staan 2 beeldschermen waarop de teksten worden getoond. Lekker makkelijk als je mee wilt zingen! Ook neemt hij De Morettes mee, twee beeldige achtergrond zangeressen waar hij niet zonder kan.

Optreden Martin Morero

Tapeoptreden: “Zing mee met Martin Morero”
Peter Paul Muller als Martin Morero (Gooische Vrouwen)
Incl beeldschermen en 2 backingvocals De Morettes
Martin Morero is slechts zeer beperkt beschikbaar. Elke aanvraag wordt apart bekeken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Martin Morero boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties