0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Legends

Biografie Legends

Legends is een nieuwe coverband in het covercircuit. Maar als je nu verwacht dat het een beginnende band is, dan kom je bedrogen uit. De mannen bezitten een flinke dosis ervaring op menig podium in NL.

Coverband boeken of inhuren

Deze 5 over enthousiaste muzikanten krijgen als energieke coverband ieder feest, bruiloft, festival of event aan de gang. In no time sta je net als de bandleden te springen van plezier.

Boek jouw band bij Burolivemuziek.nl

Met de vetste mash ups en medleys zorgen de mannen ervoor dat het tempo hoog blijft. Een vette lichtshow en special effects zorgen voor een waanzinnige show en weergaloos muziekspektakel.

Legends boeken voor scherp gage

Ook te boeken met LED wall, wat de show nog grootser maakt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Legends boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties