0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
FF DIMME

Biografie FF DIMME

FF DIMME heeft naam gemaakt als aantrekkelijke coverband, bestaande uit topmuzikanten die al jarenlang performen in (semi) professionele settings. Ze blinkt uit in het op een zeer interactieve manier entertainen van het publiek.

Coverband of top 40 band boeken of inhuren

Het is geen ‘standaard’ coverband… FF DIMME is een cover/partyband die oplopend van een 2-mans formatie tot een 11-mans band geboekt kan worden. En alle groottes hier tussen in natuurlijk!

Band boeken voor scherpste gage

Al de muzikanten en vocalisten hebben ruim ervaring in het optreden voor klein en groot publiek met diverse muzikale smaak. We durven het daarom aan: FF DIMME speelt alles! Pop, Rock, Classics, Jaren 70 – 80 -90 tot nu, Nederlandstalig allerlei soort, Blues, Jazz, Country… en alles er tussen in!

FF DIMME boek je bij burolivemuziek.nl

Sterker nog… onze muzikanten zijn zo goed dat FF DIMME speelt op basis van het principe: “ jij vraagt, wij spelen!!!” De entertainmentwaarde en de interactiviteit met het publiek waar FF DIMME om bekend staat, komt vooral door het ter plekke spelen wat het publiek wil horen.

We vinden het fantastisch om te weten voor welk publiek we spelen en wat de reden van het feestje is. Dan maken wij zelfs het repertoire op muzikale maat!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je FF DIMME boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties