0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Flame Coverband
  • Info
  • Repertoire

Biografie Flame Coverband

Flame Coverband is een 5 persoonsformatie met zangeres. Een Next level spetterende muzikale sensatie met ervaren muzikanten die bruisend van energie een fantastische show geven.

Bands en artiesten voor feesten boeken of inhuren

Het repertoire bestaat uit de grootste hits van de laatste decennia. De band neemt je mee op een muzikale reis langs de dance classics, rock of the 80’s , trance of the 90’s, de (neder)pop en uiteraard de grootste meezingers.

Allround coverbands boeken voor scherpste gages

De band verzorgt naast een muzikale party ook een spetterende live belevenis met special effects. Geen enkel podium is hen te gek!

De band staat voor een top show, waarbij je wordt meegezogen in de muzikale wereld en waarbij de megahits uit de huidige charts elkaar in een razend tempo zullen afwisselen.

Ain’t nobodyChaka Khan

Abba MedleyToppers

A Night Like ThisCaro Emerald

50 ways to say goodbyeTrain
Alles is LiefdeBløf

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Flame Coverband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties