0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Originals

Biografie The Originals

The Originals spelen alles, op verzoek.
En daarin is deze band absoluut uniek! De jongens spelen namelijk écht alles en uitsluitend wat het publiek vraagt.

De meest interactieve live-act van Nederland

The Originals voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlEn dat bewijzen de heren al jaren op zowel podia in binnen- als buitenland.
De mannen speelden al in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein met Koninginnedag, Bevrijdingspop Haarlem, Paaspop, Strandfestival ZAND, Live38 XXL, DWDD en Vrienden Van Amstel Live.

Alleen al hun oprechte spelplezier en aanstekelijke enthousiasme zorgen direct voor een glimlach op ieders gezicht. En dan moet het feest nog beginnen…

Zelf verzoekjes aanvragen

Op het Originals zaalpodium tussen het publiek staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en voorname rol in de show. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.

Minstens zo goed

Vanaf het podium spat de muzikaliteit het gehoor in. Multi-instrumentalisten laten alle liedjes minstens zo goed klinken als het origineel en brengen alles met een gepaste kwinkslag of gevatte grap en verbazen ze hun publiek met bijzondere muzikale acts.

Een grote staat van dienst

De heren hadden eerder al succes met acts als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.

De meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker:

Nothing sounds like The Originals!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Originals boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties