0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Xander de Buisonjé

Biografie Xander de Buisonjé

Xander werd geboren 19 juli 1973 in Voorburg en kreeg bekendheid met de Heerlense band Volumia!, die op 18 april 2002 zijn laatste optreden gaf. Xander zingt zowel Nederlands- als Engelstalige liedjes.

Bekend van Volumia

Tijdens het afscheidsconcert in de Amsterdam ArenA voor de overleden zanger André Hazes in september 2004 zong De Buisonjé de Hazes-hit Zij gelooft in mij.

Bekende zanger boeken

Na die tijd werd het relatief stil rondom De Buisonjé. In het najaar van 2005 gaf hij nog wel een concert in de Heineken Music Hall. Ook schreef hij het danslied ‘Bewegen’ voor de 2005 editie van Kinderen voor Kinderen.

Hou me vast

Als frontman van de band Volumia! schreef en zong hij klassiekers als “Hou me Vast”, “afscheid” en “Het is over”.

Zangers tegen scherpste prijs boeken

Xander presenteert sinds 2010 de show Vrienden van Amstel LIVE.

In 2012 trad hij op met Glennis Grace. Samen brachten zij het nummer Afscheid ten gehore, dat bekend is van de band Volumia!.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Xander de Buisonjé boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties