0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Maywood

Biografie Maywood

Wat niemand voor mogelijk had gehouden is dan toch echt gebeurd. Waar hun talloze fans al jarenlang van droomden, werd in op uitnodiging van Gerard Joling dan eindelijk werkelijkheid !

Altijd in de spotlights

Alle ontwikkelingen rondom de zingende zusjes werden 18 jaar kamerbreed uitgemeten in de vaderlandse pers. De hereniging van Maywood sloeg dan ook in als een bom bij de vaderlandse pers en hun fans. De persconferentie in het Amsterdamse Hilton Hotel ter gelegenheid van de hereniging, werd er dan ook een van internationale allure waarbij de nationale – en internationale pers zich verdrong om een glimp op te vangen van de zusjes.

Immense staat van dienst

Ineens waren er eind jaren zeventig twee mysterieuze zusjes die met ‘Mother How Are You Today’ het startschot gaven voor een carriere die zijn weerga niet kent. Wereldhits als ‘Rio’, ‘Late at Night’ en ‘Give Me Back My Love’ volgden elkaar in hoog tempo op. De zusjes zongen de nummers niet alleen naar de hoogste regionen van de internationale hitlijsten. Kortom, Maywood heeft een immense staat van dienst weten op te bouwen in de muziekindustrie.

Maywood boeken tegen de scherpste prijs

Wat niemand meer voor mogelijk had gehouden, is toch gebeurd! Alice en Caren gaan weer de buhne op en zullen alle hits van weleer doen herleven op de nationale- en internationale podia.

Met hun scala aan (wereld) hits vormt Maywood het absolute muzikale, en zeker niet in de laatste plaats glamoureuze middelpunt op ieder feest en evenement.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maywood boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie