0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maywood

Biografie Maywood

Wat niemand voor mogelijk had gehouden is dan toch echt gebeurd. Waar hun talloze fans al jarenlang van droomden, werd in op uitnodiging van Gerard Joling dan eindelijk werkelijkheid !

Altijd in de spotlights

Alle ontwikkelingen rondom de zingende zusjes werden 18 jaar kamerbreed uitgemeten in de vaderlandse pers. De hereniging van Maywood sloeg dan ook in als een bom bij de vaderlandse pers en hun fans. De persconferentie in het Amsterdamse Hilton Hotel ter gelegenheid van de hereniging, werd er dan ook een van internationale allure waarbij de nationale – en internationale pers zich verdrong om een glimp op te vangen van de zusjes.

Immense staat van dienst

Ineens waren er eind jaren zeventig twee mysterieuze zusjes die met ‘Mother How Are You Today’ het startschot gaven voor een carriere die zijn weerga niet kent. Wereldhits als ‘Rio’, ‘Late at Night’ en ‘Give Me Back My Love’ volgden elkaar in hoog tempo op. De zusjes zongen de nummers niet alleen naar de hoogste regionen van de internationale hitlijsten. Kortom, Maywood heeft een immense staat van dienst weten op te bouwen in de muziekindustrie.

Maywood boeken tegen de scherpste prijs

Wat niemand meer voor mogelijk had gehouden, is toch gebeurd! Alice en Caren gaan weer de buhne op en zullen alle hits van weleer doen herleven op de nationale- en internationale podia.

Met hun scala aan (wereld) hits vormt Maywood het absolute muzikale, en zeker niet in de laatste plaats glamoureuze middelpunt op ieder feest en evenement.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maywood boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties