0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeroen van Zelst

Biografie Jeroen van Zelst

Begonnen als DJ is Jeroen van Zelst nu na vele jaren draaien sinds 2010 ook zanger en niet geheel zonder succes. Zijn eerste single “Colinda” die in 2011 uitkwam was meteen een bescheiden hit.

Feestzanger boeken of inhuren

Hierna dook Jeroen meteen weer de studio in en kwam met de opvolger “Hey ga je mee”, een bewerking van de hit “beach baby”.
Daarna coverde Jeroen voor de komende carnaval een single van Pater Moeskroen “Dansen” en dit bleek een schot in de roos want de boekingen gingen daardoor steeds beter lopen.

Boek een zanger

Na een muzikaal uitstapje in de vorm van single nummer 4 “Leef Je Leven”  is in September 2012 de single “Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij” verschenen. Dit is een samenwerking met goede vriend DJ Jordy Graat.

Jeroen van Zelst boeken voor scherpste gage

In het voorjaar van 2014 komt zijn debuutalbum Alle Remmen Los! uit. Ook wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn nieuwe single “Wodka” is Jeroen helemaal klaar om zijn volgende hit te gaan scoren.

Met zijn repertoire zet Jeroen elk feest volledig op zijn kop en is inmiddels een veelgevraagde feestzanger.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeroen van Zelst boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties