0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bernard Karsten

Biografie Bernard Karsten

Bernard Karsten is een gezellige allround zanger met een zeer breed repertoire die alweer ruim 13 jaar aan de weg timmert. Zeer geschikt voor de meest uiteenlopende (privé)feesten en evenementen.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Met een alltime favorite repertoire met hits uit de jaren ’70, ’80 tot nu en van Rock ’n Roll tot Hazes en Bauer. Als het maar feest word. Liefst zo interactief mogelijk want contact met het publiek heeft Bernard graag.

(cover)bands en artiesten voor bruiloften

In bezit van een eigen professionele geluidsinstallatie dat zeer geschikt is voor feesten tot 200 personen. En doordat Bernard tevens als dj in de pauzes draait, is een avondvullend programma gewaarborgd. 4 uur feest met een hoofdletter F.

Bernard Karsten boeken voor scherpste gage

Breed en zeer gezellig repertoire, eigen pro geluidsset, DJ in de pauzes en interactief met het publiek. Dat is een optreden van deze professionele zanger.

Is Bernard Karsten niet beschikbaar dan is bv zanger Marcel de Rooij zeker een alternatief.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bernard Karsten boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties