0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Esmèe Denters

Biografie Esmèe Denters

In 2006 maakte Esmèe furore op haar eigen YouTube kanaal. Ze plaatst meerdere filmpjes waarin ze liedjes zingt van andere artiesten maar ook eigen nummers.
Het word haar eerste grote hype en mensen gaan het massaal ‘liken’.  Diverse platenmaatschappijen melden zich bij haar en uiteindelijk gaat ze in zee met de platenmaatschappij van Justin Timberlake.

Esmèe en Justin Timberlake

Ze stond in het voorprogramma van Timberlake op 16 juni 2006 in de Amsterdam ArenA, haar eerste officiële optreden. Tijdens dit optreden filmde ze het publiek, dat vervolgens weer op haar YouTube kanaal word geplaatst. Daarna reisde Denters met de tournee van Timberlake mee en trad ze op in Noorwegen, Denemarken en tweemaal in Zweden.

Grootste hit Outta Here

In 2009 komt haar single Outta Here uit. Het nummer werd geproduceerd door Polow da Don & Justin Timberlake en een bijhorende clip werd opgenomen in de Verenigde Staten. Het nummer piekte in Nederland op plaats drie. In augustus 2009 kwam het nummer binnen op plaats zeven in de Engelse hitlijsten en op plaats eenentwintig in Ierland.
Diverse andere landen volgen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Esmèe Denters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties