0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
ACinDC

Biografie ACinDC

ACinDC is de tributeband van AC/DC. Dé Australische hardrockband uit Sydney. Gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young. Angus word in deze NL tribute op fenomenale wijze gestalte gegeven Erwin Wuite.

Tributeband boeken of inhuren

Het geluid van AC/DC zanger Brian Johnson krijgt ook de herkenning die het verdient in de tribute versie. Met die hoge lange uithalen komt ook de sound van het origineel zeker tot uiting in de tribute versie.

ACinDC boeken

Deze 5 topmuzikanten geven op dit moment gestalte aan de tribute versie van het origineel; John Blandford, Nick McGrath, Erwin Wuite, Laurent Schijns en Lambert van den Munckhof

Een fantastische tribute die op géén tributefestival mag ontbreken.
Hier vind je meer tributebands 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ACinDC boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties