0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johnny2bad (UB40 tribute)

Biografie Johnny2bad (UB40 tribute)

Johnny2bad (UB40 tribute) voert de muziek van de Britse Reggae-sterren UB40 uit met hun fantastische live shows voor publiek in binnen en buiten land. Ze presenteren een ongeëvenaarde eerbetoon aan een van de grootste Reggae bands om uit het Verenigd Koninkrijk, met maximaal twee uur klassieke UB40 tracks volledig live.

Tributebands boeken of inhuren

Deze fenomenale band is nu te boeken bij burolivemuziek.nl is bekend bij het grote publiek onder andere Groot-Brittannië en Europa, met de festivals en theatervoorstellingen in ons eigen land, België en Polen is de bekend erg gewild onder publiek.

Band of artiesten voor festival of evenement

De top muzikanten van deze UB40 tribute zijn super ervaren en hebben op het podium gestaan met artiesten als Peter Gabriel, Jimmy Cliff, Third World, Maxi Priest, Shaggy en vele anderen.

De grootste hits van UB40

De show bevat alle hits van de legendarische UB40, zoals Kingston Town , Red Red Wine , Can’t Help Falling in Love , Homely Girl , Rats in mi Kitchen , wie houd niet van deze klassiekers? En natuurlijk de paar covers die random toegevoegd worden aan de live show.

Johnny2bad (UB40 tribute) boeken voor scherpste gage

Een avondje helemaal los met de beste UB40 tributeband. Live from the UK.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johnny2bad (UB40 tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties