0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Amber Roots
  • Info
  • Repertoire

Biografie Amber Roots coverband

Amber Roots is een professionele coverband bestaande uit 10 bandleden. Deze band speelt alle hits van de laatste 30 jaar. Van disco en dance tot rock, pop en soul!

Boek een disco, soul & dance band

Een feestband met de beste pop, disco, soul en dance nummers, tijdens een non-stop gevarieerde show! Gezongen door 3 geweldige zangeressen en ondersteund door een spetterende blazerssectie met een fantastische lichtshow!

Coverband boeken of inhuren

Deze partyband onderscheid zich vanwege hun eigen blazerssectie. Door hun jarenlange ervaring en vele optredens op zowel grote als kleine en tevens bekende evenementen heeft deze band zich stevig gevestigd als een van NL’s beste coverbands!

Amber Roots boeken voor de scherpste gage

Amber Roots wordt geboekt met eigen licht- en geluidsshow om zeker te zijn van de juiste kwaliteit.

Bruno Mars, Christina Aquilera, Robbie Williams, Justin Timberlake, Nile Rodgers, Beyoncé, Marco Borsato, Tina Turner, Waylon, Anouk, Katy Perry, Liquido, Kings of Leon e.v.a! 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Amber Roots boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties