0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Band Niemand

Biografie De Band Niemand

De band Niemand is gestopt met spelen. Vind hier meer allround coverbands die pop en rock spelen.

Tijdens een optreden komen Rock en top 100 muziek elkaar tegen in een spetterende mix wat garant staat voor een afwisselend optreden met veel succes. Bij een optreden staat plezier en het meekrijgen van het publiek bij deze doorgewinterde musici voorop.
Alle nummers worden vol gedrevenheid gespeeld, wat een duidelijke effect heeft op het publiek.

Grotere zalen en vollere agenda’s

Deze band timmert momenteel behoorlijk aan de weg met als gevolg dat de zalen cafe’s en feesttenten steeds groter worden waar ze spelen en de agenda steeds voller. De band speelt onder andere covers van:
Golden Earring, Kane, Blof, IOS, The Scene, De Dijk, De Kreuners, Queen, Van Dik Hout en nog veel meer.

Van alle markten thuis

Pop en Rock, Engels en Nederlands, veel variatie dus altijd een gezellige avond als de band Niemand er is. Tevens speelt de band Niemand een tribute set van 1×30 minuten van de Golden Earring ivm hun 50 jarig jubileum.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Band Niemand boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties