0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Suit Up!

Biografie Suit Up!

De mannen van Suit Up! zijn echte feestbeesten en de band is dan ook een feestband pur sang die overal inzetbaar is. Keiharde rockclassics, Hollandse meezingers en alles wat daar tussen zit. Als het maar Gekkigheid brengt!

Feestbands en coverbands boeken of inhuren

Een betrekkelijk nieuwe band (2018) maar met al zeer ervaren muzikanten zorgen voor een volle dansvloer. Meezingen met Robbie Williams en schreeuw je keel schraal op Radar Love.

Suit Up! boeken voor scherpste gage

Bereid je voor op een show vol met aanstekelijke feesthits, de dikste rock classics en sappige guilty pleasures om je vingers bij af te likken.
Deze altijd vrolijke en goed gestylede heren laten gegarandeerd een spoor van confetti, schorre kelen én een hoop lachende gezichten achter!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Suit Up! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties