0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
OXYGEN

Biografie OXYGEN

OXYGEN is een jonge energieke coverband die de beste dance, rock en pop hits speelt. De band speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en spetterende energie waar de vonken vanaf spatten.

Coverband boeken of inhuren

De band word aangevoerd door zangeres Daphne van Ditshuizen en Tim Kamphuis. Bestaat uit 5 jonge honden met een achtergrond in de popmuziek waaronder popacademy of conservatorium.

Boek een band

Alhoewel de band pas in 2021 is samengevoegd staat de show als een huis en rocken de muzikanten alsof ze al jaren bij elkaar. Ze kennen elkaar dan ook van de muziekacademy en zijn op elkaar af gestemd.

OXYGEN boeken voor scherpste gage

De band is dan ook zeer geschikt voor een spetterende bruiloft, knallend tentfeest, een swingend bedrijfsfeest of studentenparty. De dame en heren zullen in ieder geval de tent laten rocken en de gasten laten swingen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je OXYGEN boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties