0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
4Music Coverband
  • Info
  • Repertoire

Biografie 4Music Coverband

4Music Coverband is een zeer ervaren enthousiaste coverband met een zeer breed top 100 repertoire. Het repertoire is zeer gevarieerd van Soul, Pop en Rock tot Nederlandstalig en Nederpop.

coverband boeken of inhuren

De band bestaat uit 2 zangeressen een drummer en toetsenist. Na jaren in grote bands gespeeld te hebben kiezien deze 4 ervaren muzikanten er bewust voor om in kleinere formatie verder te gaan.

bands boek je bij Burolivemuziek.nl

De bandleden zijn stuk voor stuk vocalisten zodat je een meerstemmige zang krijgt. Tezamen hebben zij meer dan 100 jaar ervaring in de muziek en hebben ze daardoor een zeer uitgebreid repertoire.

4Music Coverband boeken voor scherp gage

De band is door zijn compacte setup op de meeste (kleinere)locaties in te zetten. Heeft eigen geluid en licht en daardoor zeer scherp geprijst.
Lees hier meer over hoe je een band kunt boeken

-Tina Turner-medley, Atemlos (Helene Fischer), Narcotic, Soulmedley, Disco Inferno, Leef (Hazes), Running (Beyoncé), Titanium (Guetta, Sia), Ain’t nobody, Dancing Queen, Sex on fire, Go your own way (Fleetwood Mac) en nog vele andere…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 4Music Coverband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties