0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
KEK
  • Info
  • Repertoire

Biografie KEK

KEK is een coverband uit het Noorden van Nederland en bestaan uit 5 muzikanten met een echt rock hart! Met zanger Henri Groenewold in de gelederen en dus absoluut een aanrader.

Coverband boeken of inhuren

De bandleden spelen stampende en dampende (neder)pop en rockklassiekers gecombineerd met rock- en pophits van nu.
Maar vergis je niet; deze band maakt een waanzinnig feest en zorgt voor een tijdloze en continu voortdurend bewegend publiek.

rock en pop band boeken of inhuren

Herkenbare oude classics van David Bowie, Pink Floyd, Joe Cocker en nieuwe classics van Snow Patrol, John Mayer zullen tijdens de optredens voorbij komen.

KEK boeken voor scherpste gage

Maar ook met pop– en rockklassiekers uit Nederland waaronder, de Scène, Blôf, van Dik Hout en Herman Brood en vele anderen uit deze tijd weet KEK van elk event een waar muziekfeest te maken.

All time rock- en pop favorites

Andere rock(cover)bands zijn
DIFF
Fusebox
DeWolff
Firewall

o.a. David Bowie, Status Quo, Roling Stones, ZZ Top en AC/DC
Snow Patrol, Foo Fighters, Greenday, Kings of Lion, Muse
De Dijk, The Scene, van Dik Hout, Bløf en Normaal 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KEK boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties