0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gerard Joling

Biografie Gerard Joling

Gerard Joling werd geboren in Alkmaar en groeide op in Schagen en probeerde van jongs af aan aan de bak te komen in de muziek, maar slaagde er in eerste instantie niet in.
In 1984 had hij een rol als danser in de single “She’s a Liar” van de Dolly Dots.

Bekende zanger boeken of inhuren

In 1985 deed hij mee met de Soundmixshow van Henny Huisman. In de finale werd hij derde met het nummer “Crying” van Don McLean, maar dankzij dit optreden brak hij wel door, want in datzelfde jaar scoorde hij enkele grote hits, waaronder Love is in your eyes en Ticket to the tropics. Het laatste nummer werd in Nederland een nummer 1-hit.

presentator

Zanger, presentator, entertainer… wat is Gerard Joling niet?
Als presentator van vele grote SBS6-shows was hij lange tijd niet meer van de zender weg te denken.

Gerard Joling boeken voor scherpste gage

Met de ‘Toppers’ geeft hij ieder jaar weer een groots concert in de Amsterdam ArenA en solo is hij al tientallen jaren erg populair, in binnen- en buitenland. Samen met Jeroen van der Boom en Rene Froger.

Gerard Joling twee keer heeft meegedaan aan het Eurovisie Songfestival. Eén keer alleen en één keer met de Toppers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gerard Joling boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties