0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pierre Soleil

Biografie Pierre Soleil

Peter Faber, oftewel Pierre Soleil neemt u mee op een muzikale reis door Frankrijk. Met zijn gloedvolle zang en virtuoze accordeonspel brengt hij grote chansonniers van weleer als Jacques Brel, Edith Piaf en Yves Montand weer tot leven.

Franse chansons zanger

La mer, Belle histoire, Non, non, rien n’a changé,… Laat je mee terugnemen naar die zorgeloze tijd toen je slechts gewapend met een fles wijn en een camembert met je geliefde aan de oever van de Seine zat…

Zanger tegen scherp tarief boeken

Pierre is een liefhebber. Van de muziek en van het land. Altijd op zoek naar verhalen. Waargebeurde verhalen, verzonnen verhalen, gevonden verhalen. Verhalen om te vertellen, maar vooral verhalen om te zingen.

Franse liedjes

Chansons om om te huilen, liedjes om om te lachen. Verhalen van het land, van de mensen, verhalen van de regen, maar vooral van de zon.

Pierre Soleil zingt de zon!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pierre Soleil boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties