0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Tino Martin

Biografie Tino Martin

Tino Martin komt al op 14-jarige leeftijd in aanraking met het artiestenvak doordat hij avond aan avond in de strandtent van zijn oom en tante op de planken staat en doet later ervaring op door onder andere mee te doen met talentenjachten waaronder de bekendste talentenjacht van Nederland Henny Huisman’s Soundmixshow.

Bekende zangers boeken of inhuren

Na jaren keihard buffelen in het kroegencircuit blijkt hij opeens zo’n grote schare trouwe fans te hebben opgebouwd, dat zijn eerste grote megaconcert in de Heineken Music Hall een feit is.

In 2014 brak Martin definitief door met Jij liet me vallen en hij ontving een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. De single Toch zal ik altijd aan je denken werd in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify.

Boek een volkszanger

Trots als een pauw op zijn rijzende sterrenstatus: ,,Van loodgieters tot chirurgen: alle lagen van de bevolking galmen mijn levensliedjes mee.” Met zijn stem, met aan het einde van bijna iedere zin een fraai staaltje smartlappen-vibrato, klinkt als een mix van Willy Alberti, René Froger en André Hazes.

Tino Martin boeken voor scherpste gage

Volkszanger Tino Martin (echte naam Eduard Martinus Kattenberg) heeft dat vaker gehoord, maar wordt liever met zichzelf vergeleken.

Artiest boek je simpel online

Toch heeft hij in het begin veel succes als Froger imitator, maar gelukkig ligt die periode nu ver achter hem. Een fantastische zanger met een mooi eigen repertoire.

Maakte in 2021 ook zijn acteerdebuut in de Nederlandse film “Just Say Yes” waarin hij een kleine bijrol heeft. Is te zien op Netflix. Tegelijkertijd  zingt Martin ook de Titelsong van de film “Ik Mis Je Niet”.

De Acoustic Casino Sessions krijgen een april 2021 een vervolg met een tweede serie duetten. Martin treedt hier o.a. op met Jan Smit, Glennis Grace, Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom en Samantha Steenwijk.

Andere Bloed, Zweet en Tranen artiesten zijn o.a.
Gino Graus
Pascal Redeker
John West
Rein Mercha

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tino Martin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie