0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ben Sproet

Biografie Ben Sproet

Ben Sproet werd geboren in Amsterdam en al snel bleek dat kleine Ben een voorliefde voor muziek had. Van zijn eerste zakgeld kocht hij een blokfluit om later in zijn tienerjaren met een drive in show langs de scholen te touren.

Zangers boeken of inhuren

Naast muziek en optreden is een andere grote passie van Ben stijldansen. Na diverse podiumplaatsen in de categorie Rock ‘N Roll mocht hij zelfs 3x Nederland vertegenwoordigen op het Europese kampioenschap stijldansen.

Een artiest boek je simpel online

Via talentenjachten en zangwedstrijden krijgt Ben al snel vaste optredens in bekende Amsterdamse horeca zoals café Bolle Jan, Karaoke bar Casablanca en het Café van Peter Beense. Hier heeft hij een aantal jaar iedere week een aantal keer opgetreden.

Ben Sproet boeken voor scherpste gage

Ben is een allround zanger. Van lekker easy listening, 70’s, 80’s tot Nederlandse feestmuziek en Après ski. Hij kan het allemaal en zet in no time de zaak op zijn kop.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ben Sproet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties