0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rob en John

Biografie Rob en John

Deze act is gestopt met optreden. Johnny Gold is alleen nog solo te boeken.

Een knotsgekke zangshow met de gezelligste meezingers en herkenbare kneiters.

Feestelijke zangduo

Rob en John leerden elkaar kennen tijdens een talentenjacht op Camping Het Natte Uiltje in Bertele. Robbie Smots als Romantisch Organist, en Johnny Gold als zanger van het feestrepertoire.

Bekendste meezingers en hits

Samen besloten ze Nederland te veroveren. Er werden mooie pakken gemaakt, Robbie kocht een echt keyboard en John een Rolex.

het leukste duo voor ieder feest

Wat eind jaren ’90 begon als gelegenheidsduo is nu een geoliede feestmachine voor de meest uiteenlopende feesten. “overal waar het feest moet zijn”.

Rob en John zijn te boeken voor diverse mogelijkheden; van avondvullend tijdens een bedrijfsevenement tot een combi met presentatie.
Wij maken graag een mooi programma voor uw feest op maat.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rob en John boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties