0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
John West

Biografie John West

John west is geboren in Den Haag, op 23 juni 1988. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst en is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek.

Volkszanger boeken of inhuren

John werkte eerst als DJ en op z’n 18e was het moment aangebroken dat hij zich meer op het zingen ging toeleggen. Samen met zijn vriend en collega Mike Peterson zong hij de hit ” I’ll go where the Music takes me” .

zangers en zangeressen boek je simpel online

In samenwerking met Mike zong hij zijn eerste single in “Weet wat je begint” die in 2012 nog een keer werd uitbracht in een hele andere versie.

“Jouw Blik Jouw Stem”

Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre sloeg John in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. De eerste grote hit van John werd geschreven door Manfred en heet “jouw blik Jouw stem” en is een grote hit bij het volkse publiek.

Toppers in Concert

Na diverse grote hits kreeg John de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert 2012″ 3 dagen lang in een uitverkocht “Arena” 200.000 mensen in 3 dagen tijd. In 1 woord “Fantastisch”

In November 2012 kwam de cd  “Jouw Blik” uit.

Bloed zweet en tranen artiesten

Begin 2015 deed John West mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar ie super trots op is.

John West boeken voor scherpste gage

Inmiddels word er druk gewerkt aan zijn 3e album.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je John West boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties