0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
John West

Biografie John West

John west is geboren in Den Haag, op 23 juni 1988. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst en is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Hij heeft zich langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam in de Hollandstalige muziek.

Volkszanger boeken of inhuren

John werkte eerst als DJ en op z’n 18e was het moment aangebroken dat hij zich meer op het zingen ging toeleggen. Samen met zijn vriend en collega Mike Peterson zong hij de hit ” I’ll go where the Music takes me” .

Boek een Hollandse zanger

In samenwerking met Mike zong hij zijn eerste single in “Weet wat je begint” die in 2012 nog een keer werd uitbracht in een hele andere versie. In 2010 vierde hij zijn 10 jarige artiesten jubileum.

Volkszanger

Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre sloeg John in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. De eerste grote hit van John werd geschreven door Manfred en heet “jouw blik Jouw stem” en is een grote hit bij het volkse publiek.

Toppers in Concert

Na diverse grote hits kreeg John de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert 2012″ 3 dagen lang in een uitverkocht “Arena” 200.000 mensen in 3 dagen tijd. In 1 woord “Fantastisch”

In November 2012 kwam de cd  “Jouw Blik” uit.

Bloed zweet en tranen artiesten

Begin 2015 deed John West mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar ie super trots op is.

John West boeken voor scherpste gage

Door hard te werken, heeft hij enorm kunnen groeien en in 2017 kon John dan ook maar liefst twee Buma NL Awards en een een gouden plaat voor Lekker Ding in ontvangst nemen. Zijn hit Wit Zwart was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca.

John West en Lange Frans

John heeft bewezen tegenwoordig een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart, Lekkerding (Met Lange Frans)  en Nee ik rij niet meer, weet hij telkens weer zijn fans te verrassen.

De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft en vooral de hoge kwaliteit.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je John West boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie