0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gaatze Bosma

Biografie Gaatze Bosma

Gaatze Bosma gaat er helemaal voor. Een zeer allround en gezellige zanger voor de leukste feestjes. Óók voor buiten Friesland 🙂

Er ging geen verjaardag voorbij of Gaatze nam de gelegenheid om voor de aanwezige gasten een optreden te verzorgen. Eerst was dat zijn grote voorbeeld  Friese cabaretier Teake van der Meer, maar later ging hij zich toch meer richten op het zingen.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Vanaf zijn 8e jaar krijgt hij gitaarles van ”De Kast” gitarist “Peter van der Ploeg”, een ervaren rot in het vak die Gaatze ook tot zingen bracht.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv debuut met een zeer opvallende auditie bij het tv programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6.
Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met veel optredens door heel het land.

Gaatze Bosma boeken voor scherpste gage

Gaatze is er klaar voor…

Hier vind je nog meer Friese artiesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gaatze Bosma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties