0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Groovy Gents

Biografie The Groovy Gents

The Groovy Gents zijn een akoestisch trio die covers spelen uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 welke ze op hun eigen swingende manier neerzetten. Dit kan zowel op de achtergrond als voorgrond en zonodig versterkt op het podium.

Duo of trio boek je simpel online

De Groovy Gents zijn multi inzetbaar en beschikken over een eigen geluidsinstallatie maar zijn uiteraard ook onversterkt te boeken waarbij zij zich mobiel verplaatsen zoals bv in een winkelcentrum.

The Groovy Gents boek je voor scherpste gage

Enkele nummers die de heren spelen zijn o.a. Jambalaya – Hank Williams, Amerillo – Albert West, Breakaway – Tracey Ullman, You Can’t Hurry Love – The Supremes/ Phil Collins, Under the boardwalk – The Drifters, Walking on sunshine – Catherina and the waves, Bad moon rising – CCR e.v.a.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Groovy Gents boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties