0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
London Beat

Biografie London Beat

Londonbeat was een popgroep uit London. Het begin van het succes van Londonbeat is in Nederland, want ze scoorden met “There’s A Beat Going On” hun eerste top-20 hit in Nederland. Londonbeat werd gekenmerkt door hun close harmonies. Een kruising tussen hier en daar een funky beat en keigoede pop maakt London beat een succes.

Discografie

• 9 AM (The comfort zone) 
• Where Are You
• A Better Love
• You Bring On The Sun
• Come Back

Nummer 1 hit

London beat is vooral bekend van hun nummer 1 hit I’ve been thinking about you uit 1990.

Succes in Nederland

Aanvankelijk was Londonbeat vooral populair in Nederland.  Hun vijfdesingle I’ve been thinking about you werd een grote internationale hit. De band had in 1995 een pauze genomen, maar is op 2003 weer opnieuw begonnen. En tourt nu veel rond, in Nederland en andere Europese landen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je London Beat boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties