0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Immer Hansi

Biografie Immer Hansi

In november 2019 is Immer Hansi de populairste Duitse feestact geworden tijdens de party awards. Met zijn dolkomische feestact zet Hansi ieder feest en skihut op zijn kop.

Carnavalsartiesten boeken of inhuren

Zijn show is iedere keer anders en zijn repertoire bestaat uit de grote après ski-knallers als: Johnny Däpp, Mamma Lauda, Links Rechts, Nur noch Schuhe an en natuurlijk doet hij ook zijn eigen hits zoals “Tapf naar Tapf” , Lieber Bier (Liberté) en Partycode Rot.

Boek een feestartiest

2019 is het eerste jaar dat deze gekke en populaire Schlager/feest artiest “Immer Hansi” optreedt met zijn half uur show in Nederland en België en het is al meteen een groot succes!

Immer Hansi boeken voor scherpste gage

Ben jij klaar voor een lawine aan feest? Hansi wel en hij zal dan ook niet rusten totdat de laatste tafel gevuld is met bier en feestende mensen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Immer Hansi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties