0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Caribbean Brassband
  • Info
  • Repertoire

Biografie Caribbean Brassband

Caribbean Brassband is een Caraïbische brassband. Een lopend dansorkest ook wel drumband genoemd.  De band bestaat uit een aantal blazers en drummers.

Sambabands en brassbands boeken of inhuren

De muzikanten zijn jongeren afkomstig uit het Caraïbisch gebied, o.a. Aruba, Antillen, Santo Domingo, Suriname, Haïti en Ghana, en woonachtig in Amsterdam en Almere, die broederlijk met elkaar omgaan.

Tropische muziek voor feesten en bruiloften

De band is opgericht in 1986 door Arubaanse en Antilliaanse studenten, die al van kinds af aan in een brassband spelen. De meesten zijn na beëindiging van hun studie teruggekeerd naar hun geboorte eiland in het Caraïbisch gebied.

coverbands en artiesten boeken voor scherpste gage

De kleurrijke samenleving heeft de muziekstijl van de Caraïbisch brassband sterk beïnvloed. De muziek is een samenspel van Spaanse, Europese, Afrikaanse en Indiaanse elementen, zoals samba, soca, calypso, merenque en moderne muziek.

Band of groep huren voor personeelsfeest

De razendsnelle ritmische muziek die zij ten gehore brengen, vindt haar oorsprong in het grootste volksfeest van het jaar, ’t carnaval. Dit is in het Caraïbisch gebied het cultureel hoogtepunt.

Beste coverband van Nederland boek je online

De kracht en het enthousiasme waarmee de muzikanten spelen, lijken onuitputtelijk en het ritme werkt aanstekelijk. Het is onmogelijk om de benen en heupen stil te houden.

Treden op zowel óp het podium als tussen het publiek en dit maakt het een fantastische muzikale beleving. De groep is te boeken in diverse formaties zodat er in practisch alle ruimtes gespeeld kan worden.

artiesten voor bruiloft of (personeels)feest

Ze hebben in bijna alle Europese landen opgetreden èn is de oudste en meest bekende Caraïbische brassband in Europa. Ze treden op met 12, 15, 18, 25 en 30 muzikanten. Dit naar wens van de opdrachtgever.

En wil je een aantal exotische danseressen erbij? Geen probleem. Dit geeft het een dynamische show waarbij stilstaan geen optie is.

samba, soca, calypso, merenque en moderne muziek in een tropisch jasje.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Caribbean Brassband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties