0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The PickUp Service

Biografie The PickUp Service

Heb je geen podium maar zoek je wel een band? Dan is The PickUp Service jouw band. Vanuit een volkswagen busje komen de mannen jouw feestje even oppimpen. 5 stoere blazers en een drummer.

Boek een band

Één ding is zeker; deze band heb je nog niet eerder gezien. 5 topmuzikanten met een uniek repertoire van herkenbare en onherkenbare nummers. Rauw, uniek en energiek. Herkenbare muziek maar dat anders dan je gewend bent.

Coverband boeken

Voor de bus word een eigen podium gebouwd van waar de muzikanten hun show stelen. De muzikale bestelling word afgeleverd. Wil je een show op maat met presentatie of rap? Of bekende nummers in medley? Improvisaties?

The PickUp Service boeken voor scherpste gage

Het kan allemaal. Laat je verassen door de service van deze muzikale toppers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The PickUp Service boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties