0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
YourBand

Biografie YourBand

YourBand bestaat uit 10 super enthousiaste en super ervaren muzikanten die allemaal uit de professionele muziekscene komen en bij elkaar gevoegd zijn in één spetterende live act.

Boek een band of artiest

Inclusief blazerssectie is dit de band die écht alles speelt wat jij op jouw feest of evenement wilt horen. Via een speciaal ontworpen (op maat) gemaakte website kan het publiek zijn of haar favo muziek opgeven en stemmen op mekaars inzendingen.

Band boeken of inhuren

De band speelt vervolgens de nummers met de meeste stemmen. Óf er word samen met jou gekeken naar het soort feest of evenement en haar bezoekers en daarop word de setlist gebaseerd. 100% !!! match.

YourBand boeken voor scherpste gage

De topmuzikanten hebben gezamenlijk meer dan 7000 optredens verzorgd en hebben maar één doel; jou laten genieten van een spetterende avond met de allerbeste muziek. Zeer geschikt voor bruiloft op maat of evenement.

coverband boeken

De energie schiet van het podium af met deze enthousiastelingen. Gegarandeerd feest voor écht iedereen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je YourBand boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties