0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Band with Benefits
  • Info
  • Repertoire

Biografie Band with Benefits

Band with Benefits is een energieke feestband die op hoog tempo door een berg van hitjes, rockers en ‘oh ja-momentjes’ heen vliegt. Herkenbare rock, feest, top40 en alles waar het publiek van uit z’n dak gaat…

Allround coverband boeken of inhuren

Gewapend met verrassende medleys, koper en hun aanstekelijke enthousiasme weet deze 8-mans formatie iedere zaal, festival of feesttent in lichterlaaie te zetten.
Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen!

Feestband boeken voor scherpste prijs

De band heeft de vrijheid genomen om al het beste van nummers te pakken en te verweven tot één show waarin Borsato en Bon Jovi hand in hand gaan en ook Queen en the Hermes House Band een kijkje komen nemen.

bands en artiesten voor bruiloft en feest

Naadloos worden verschillende meezingers, hossers of volledige genres in elkaar gemixt waardoor inkakken niet tot de opties behoort.

Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Band with Benefits boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties