0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Linke Soep

Biografie Linke Soep

Linke Soep is een moderne all-round band, geschikt voor alle lokaties waar muziek het feest compleet moet maken.
Linke Soep speelt veel verschillende muziekstijlen, variërend van rustige popsongs en easy listening tot heftige rock, met daartussen de betere swing-, feest- en dansnummers. Ons beproefde muzikale recept voor de feestavond staat garant voor een topavond entertaining met alle mogelijke facetten: swingen, springen én een paar “brok in de keel momenten” (zakdoekjes not included).

Met onze eigen geluids- en lichtapparatuur kunnen wij feesten bedienen tot circa 300 personen. (Bij grotere feesten huren wij de dan benodigde geluidsinstallatie in.)

Eigen selectie van nummers

Door ons uitgebreide repertoire kunt u zelf een selectie maken van de nummers die u het meest aanspreken, waardoor onze muzikale bijdrage “op maat gesneden” is voor uw feest, precies zoals u het wilt.

Linke Soep is door het brede “top 100 aller tijden”-repertoire geschikt voor alle soorten feesten zoals bruiloften, feestweken, personeelsfeesten, kermissen, verjaardagen, café’s, studentenfeesten, etc, etc.

Repertoire

Linke Soep heeft op dit moment een repertoire van zo’n 8 uur muziek! U kunt dus zelf een selectie maken van de nummers die u het meest aanspreken, waardoor hun muzikale bijdrage “op maat gesneden” is voor uw feest. Zo kan het dus zijn dat er tijdens een receptie ballads en easy listening wordt gespeeld, in het café het publiek op rockmuziek wordt getrakteerd, en dat tijdens een bruiloft, kermis  of personeelsfeest het dak er af gaat bij de swingende nummers.

Het advies van de band: een combinatiegerecht van ballads, rock en swingende nummers. Dit valt bij iedereen in de smaak!  Aan u de keuze…

Selectie uit het repertoire:
Whole lotta Rosie        AC/DC
Summer of ’69   Adams, Brian
Make you feel my love Adele
Rolling in the deep Adele
Walk this way Aerosmith
Girl Anouk
Crazy Barkley, Gnarls
Hey Jude Beatles, the
Everybody needs somebody Blues  Brothers, the
Never be clever Brood,  Herman
I want you to want me  Cheap     Trick
Tears in heaven   Clapton, Eric
Easy lover Collins, Phil
Have you ever seen the rain Creedence Clearwater Revival
Don’t dream it’s over Crowded House
It’s raining men/Dont leave me this way/Relight  my fire/ etc Disco Medley
Long train running    Doobie  Brothers, the
A night like this    Emerald, Caro
Like the way I do  Etheridge, Melissa
Twilight zone Golden  Earring
Hey Joe Hendrix, Jimi
I love rock and roll Joan  Jett & The Heartbreakers
Rain down on me         Kane
Walking on sunshine Katrina & The Waves
Not an addict
School Supertramp
Disco inferno Turner, Tina
Proud Mary Turner, Ike & Tina
Sunday bloody sunday U2
Jump Van Halen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Linke Soep boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties